Uitgeverij en tekstbureau FiolaUitgeverij Fiola

Als kleine uitgever wil Fiola het verschil maken voor de beginnende auteur die bij andere uitgeverijen geen voet aan de grond krijgt. Ben jij een hobbyschrijver die overal nul op het request heeft gekregen? Dan ben je welkom bij ons! Samen bekijken we hoe we jouw werk het beste onder de aandacht van het publiek kunnen brengen. Dat kan door gerichte perslijsten maar ook door jouw boek in die boekwinkels te leggen, waar jouw kopers komen.

Onze visie

Bij Fiola staat de auteur centraal. Wij weten het op waarde te schatten dat jij je ziel en zaligheid in je verhaal hebt gelegd. We zullen je daarom niet afschepen met een nietszeggend briefje waardoor je het gevoel krijgt dat je niet serieus wordt genomen. Nee, wij nemen je wel degelijk serieus. Wanneer jij denkt dat voldoende mensen in jouw verhaal geinteresseerd zijn en wij zijn tevreden over de kwaliteit van je werk, steunen wij je van harte om er een prachtig boek van te maken!

Wij streven ernaar zo te werken dat jij als auteur ook nog iets overhoudt aan je hobby. Zodat je weer kunt investeren in een volgend project. Dit doen we door samen te werken met enthousiaste partners en door met jou een realistische inschatting te maken van de oplage die je denkt te kunnen verkopen. Hierbij ondersteunen wij je uiteraard, al is je eigen inzet ook belangrijk.

Gaan we met elkaar in zee, dan beloven we je inspraak en transparantie. Inspraak in hoe jouw boek eruit moet gaan zien. Daar heb je vast een beeld bij! En transparantie in de strategie die we uitstippelen om van jouw project een succes te maken.

Spreekt ons verhaal je aan? Stuur ons dan je manuscript!